Foto 1 - Foto 2 - Foto 3 - Foto 4

Als gecertificeerd Erkend Elektrotechnisch, Gas en Water- installateur, beschikt installatiebedrijf Bremer over alle kennis die een goede uitoefening van dit vak mogelijk moet maken. Of het nu gaat om het aanleggen van een gas- of waterleiding, elektrische of sanitaire installaties, de “mensen van Bremer” weten waar ze mee bezig zijn!

Maar ook zaken als zink- en dakwerk, ventilatievoorziening, warmteterugwinning en natuurlijk aanleg en onderhoud van CV-installaties kent voor de Bremer installateurs geen geheimen. En.. we blijven niet stilstaan want inmiddels hebben we ook al ruime kennis van alternatieve energiebronnen zoals wind- en zonne-energie.

Klanten
Bremer werkt voornamelijk voor de particulier en de kleine utiliteitsbouw. Maar ook bedrijfsgebouwen in de agrarische sector of nieuwbouw/verbouw en renovatie voor zakelijke klanten behoort tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid
Waar techniek draait, kan een storing optreden. Ook hiervoor is Bremer uitgerust want u kunt als klant 24 uur per dag telefonisch terecht voor storingsmelding. En dat dit op een persoonlijke manier gebeurt en niet via antwoordapparaten, kenmerkt de persoonlijk gerichte werkwijze van Bremer.